BHV cursus

Elk bedrijf heeft belang bij een zo veilig mogelijke werkomgeving. Een belangrijk onderdeel hiervan is de BHV cursus. Wanneer uw medewerkers een BHV cursus volgen ben u in staat om uw medewerkers, bij een calamiteit, in veiligheid te brengen. Tevens voldoet u direct de gestelde eisen vanuit de Arbowet. Wekelijks kunt u een BHV cursus volgen in; Stadskanaal, Emmen, Assen, Groningen of bij u op locatie. 

BHV cursus bij VCN

Wij verzorgen wekelijks BHV cursussen in Stadskanaal, U kan kiezen uit de BHV basiscursus en de BHV herhalingscursus. Normaliter duurt de BHV basis 2 dagen en de BHV herhaling 1 dag.  

BHV praktijkdag + E-learning

Tevens is het mogelijk om de BHV cursus te volgen in combinatie met E-learning. Hierdoor kunnen u medewerkers zich thuis voorbereiden en is er maar één BHV cursus dag. 

BHV op uw locatie

Veiligheidscentrum Noord verzorgt de BHV basiscursus en de BHV herhalingscursus ook bij u op locatie. Wij verzorgen al het lesmateriaal. U draagt zorg voor de cursusruimte en een oefenterrein voor de brandoefeningen.

Onderhoud en vervanging BHV middelen

Heeft u een AED, brandblusmiddelen, verbanddozen of andere BHV-materialen nodig? Laat het ons weten, want ons dochterbedrijf (CH-brandbeveiliging) is de expert op dit gebied. 

Inhoud BHV Cursus

Levens Reddend Handelen (LEH) is een onderdeel van de BHV cursus. U leert de vijf basisregels bij het verlenen van eerste hulp. Daarnaast leert u situaties in te schatten op veiligheid en hoe je hierbij wel of juist niet handelt. 

De BHV-er vervult een belangrijke rol bij brand. Daarom moet u op de hoogte zijn van alle (preventieve) voorzieningen die uw organisatie heeft. Deze kennis is nodig om te weten wat u moet doen als er brand is, maar vooral wat u moet doen om dit te voorkomen.

Een calamiteit schuilt in een klein hoekje. Uiteraard hoopt u dat dit nooit gebeurt, maar toch is het erg belangrijk om je voor te bereiden op een evacuatie. Een BHV’er leert tijdens een BHV cursus de basisvaardigheden voor een evacuatie in een noodsituatie.

U leert hoe. als BHV-er, te handelen in een noodsituatie. Wat zijn de verschillende stappen die u moet nemen en wanneer moet u de nooddiensten informeren.  Vervolgens als de nooddiensten zijn geïnformeerd wat kunt u dan doen om het werk voor de nooddiensten makkelijker te maken. 

Overzicht

 Soort cursus
 Omschrijving
Duur
BHV Basis BHV cursus + examen1 dag
BHV HerhalingBHV cursus + examen 1 dag
 BHV E-learningOnline BHV cursus + examen 1/2 dag
v.a € 165,-
€ 199,65,- incl. BTW
bhv cursus

Onze voordelen

Advies nodig?

Wat vindt u van ons?

4,7
470 beoordelingen
VCA Plus

Heb je dyslexie of moeite met leren? Boek dan onze VCA Plus cursus.

Speciaal door ons ontwikkeld. Meer tijd voor de verschillende onderwerpen.

»  Meer over VCA Plus
Blusser nodig?
Bekijk de selectie van BHV goedgekeurde brandblussers. Doe de keuzehulp of bel voor gratis advies.
RI & E

Elke werkgever is wettelijk verplicht om de risico’s op het werk te inventariseren en vervolgens te evalueren.

Heeft u al een account?

Log in om uw gegevens op te halen.

Heeft u nog géén account?

Bestellen is makkelijker met een account.